Fake Salih Uçan vs Fake Cristiano Ronaldo

Yazan: YNWA8 15 Mart 2013 Cuma 0 yorum

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşleşmelerinin sonuçlanmasının hemen arkasından 1992 doğumlu Okan Alkan bir tweet attı ve sildi. İşte o tweet.


 Burak Yılmaz'ı kısaca anlatmak gerekirse UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'nda final oynamış (Şu anda 27 yaşında ve abin yaşında birisi senin yaşındayken final oynamış. ) 2011-2012 yılın forvet oyuncusu, Süper Lig gol kralı, Şampiyonlar Ligi grup aşamasının en iyi oyuncusu seçilmiş bir futbolcu. Galatasaray'ın grupta ve Schalke karşısındaki her iki maçta birer gol olmak üzere toplam 8 gol atmış ve Cristiano Ronaldo ile gol krallığı liderliğini paylaşan bir futbolcu. Ayrıca gruplardaki maçlarda Sneijder, Drogba da yoktu Burak bu golleri atarken. Ama Ronaldo'nun yanında Mesut Özil, Kaka, Modric, Benzema ve birçok önemli yıldız yer alıyordu. Manchester United efsanesi Eric Cantona bile kendisini onda gördüğünü, yakalarını kendisi gibi kaldırdığını ve Burak'ın özgüveninin çok iyi olduğunu söyledi.

 Peki bunu söyleme cesareti bulan Okan Alkan kim? Bir zamanlar Fenerbahçe'de forma giyen ama büyük yetenek Salih Uçan'ın Bucaspor'dan transfer edilmesi için 1.550.000 € + kendisinin bonservisi önerilmiş bir futbolcudur. Bu teklifde kabul edilmiş ve Salih Fenerbahçe'ye gelmiştir. Yani Salih Uçan vs Fake Salih Uçan diyebilir miyiz o zaman?

Futbolcu takası içerisinde ismin geçiyorsa asıl fake olan kişi sensindir Okan.

Ayrıca taraftar Twitter'da futbolcusuna küfür ve hakaret ederken insanlar kızıyorken, kendi meslektaşına, abisine saygı duymadan hakaret edebilen bir futbolcunun bulunduğu bir ortamda taraftarın yazdıklarını daha hafife almalıyız.

0 yorum:

Yorum Gönder