Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y Taht Oyunlarına Didier Drogba İzin Vermedi

Yazan: YNWA8 7 Nisan 2013 Pazar 0 yorum

Şampiyonlar Ligi'nde alınan 3-0'lık Real Madrid yenilgisinden sonra moral ve yorgunluk açısından kötü durumda olan Galatasaray bu maçı normal şekilde kaybetseydi pek birşey söylenmezdi. Ama bu maçta bazı oyunlar döndü sahada. Danny'nin gole giden adamı düşürmesinde gösterilen kırmızı kart birkez çok ağır bir karardı. Sarı kart olması gereken bir pozisyondu. Bunun üzerinde fazla durmayacağım. Hakemin kararı sonuçta. Ama yanlış bir karar.

İlk yarıyı 0-1 Mersin üstünlüğü ile kapatan Galatasaray, ikinci yarıda maçı çevirmek için çok uğraştı. İlk yarıda Burak Yılmaz'ın bir kafa vuruşu ve bir serbest vuruştan kullandığı top direkten döndü ve bu iki direkten dönen toptan sonra Burak bugün gol atamayacağını düşünmeye başladı. Sahne Drogba'ya kalmıştı.

Drogba haklı bir penaltı kazandı ve Felipe Melo bunu gole çevirdi. Daha sonra durumu 2-1'e getiren gol gerçekten çok enteresandı. Sabri'nin Drogba'ya şutvari pasında Drogba'nın topu kontrol edememesi, daha doğrusu edemeyeceği belli olmuşken kalecinin hatası sonucu Drogba'da gol sevincini yaşamaya başladı Skoru 3-1 yaptığı goldeki kafa vuruşu ve gol sevinci Drogba'nın bize ne kadar da Drogba olması gerektiğini birkez daha hatırlattı.

Drogba'yı Real Madrid rövanş maçında da aynı istek ve arzu ile görürürüz umarım.

Son söz; Fatih Terim'i, takım yenik durumda olduğu her maçta tribüne göndermeye devam ederse hakemler, Fatih Terim o maçı çok daha rahat çevirir. Bunu bu sene ligde ikinci defa görüyoruz. Orduspor karşısında 0-2 yenik durumdan 4-2 kazanılan maç ile beraber bu maç.

Taht oyunlarına hakemler kafalarına göre devam ediyor. Yeni bölümde ne sürprizler bekliyor göreceğiz.


0 yorum:

Yorum Gönder