Barcelona "Bir Kulüpten Daha Ötesi" Sloganıyla Real Madrid'i Mi Kastediyor?

Yazan: YNWA8 4 Eylül 2013 Çarşamba 0 yorum

Real Madrid'in 2015'de bir ada kuracağını biliyoruz. Sadece Real Madrid'e özel bir ada. Ras Al Khamiah tarafından Birleşik Arap Emirlikleri'nde $1 milyar mal olacak. Bir tarafı denizi görecek şekilde 10,000 kişi kapasiteli bir futbol sahası, lüks oteller ve villalar olacak. 2015'de açılışı yapıldığında şimdiden 1 milyon kişi yer ayırttı bile. Real Madrid'in bununla ilgili yaptığı reklam videosu aşağıda.


Şimdi birde Pique'nin sizi karşıladığı, Puyol'un sizi tehlikeden koruduğu, Iniesta'nın duvarları Barcelona'nın renkleri ile boyadığı, Neymar'ın sağda solda boş boş gezdiği, Messi'nin ders verdiği Barcelona adasına götürelim. Tabi yine Birleşik Arap Emirlikleri sağolsun. Rakibinden eksik kalmayacak.


DEVAMI

Gareth Bale 99.5 milyon euro gibi bir rekor transfer ücretiyle Tottenham'dan Real Madrid'e geçti. Mesut Özil Arsenal'e kaçtı. Bence Madrid bir yerde hata yaptı ama belkide ofansif olarak ortasahada yapılacak preste Özil yerine başka bir kişi düşünülecek. Bale ve Ronaldo tamamen ofansif olarak oynayacaklar. Neyse bunlar zaten başka konular.

Bu fotoğrafı gördükten sonra ben bile mutlu oldum. Southampton'ın maçlarını izlerken Walcott'un Premier Lig'de bir takıma transfer olacağını tahmin edişim doğru çıkarken, bazı arkadaşlarıma bu çocuk Real Madrid'e kadar gider dediğimde yine tahminim doğru çıktı. Bu fotoğraf ile daha da anlamlı oldu.

Artık Galatasaray taraftarı TT Arena'da bu sene Ronaldo - Bale gibi iki süper futbolcuyu birden görmenin heyecanını yaşayacak. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
DEVAMI