Portland Timbers Atticus'un Kanserle Mücadelesine Sahada Cevap Verdi

Yazan: YNWA8 2 Mayıs 2013 Perşembe 0 yorum


Portland Timbers futbolcuları 8 yaşındaki çocuklardan oluşan bir takıma karşı mücadele etti. Maçı 10-9 kaybettiler. Make-A-Wish isimli vakıf tarafından Atticus Lane-Dupre için organize edilen bu maçta duygu dolu anlar yaşandı. Atticus'un 4 gol attığı maçta kazanan taraf onun takımı oldu.

Atticus kanser olduğunu geçen sonbaharda o çok sevdiği oyunu oynarken, acı çektiğini farkederek öğrendi. Zamanında Arsenal formasını giyen Mikael Silvestre gibi futbolcularında yer aldığı organizasyonda Portland Timbers takımı gerçekten bir çocuğu mutlu etmek için elinden geleni yaptılar.

Atticus, Timbers'a karşı oynasa da 3.000'e yakın Timbers taraftarı onun adına şarkılar söyledi, tezahüratlar yaptı ve attığı her gol sonrası kendisini alkışladı.


Silvestre maçtan sonra yaptığı açıklamalar ile olayı zaten özetlemiş " Herkesin bir hayali vardır. Ama bir çocuğun hayalini gerçekleştirebilmek kadar güzel birşey yok. "

Atticus attığı 4 gol ile maçın adamı seçildi. Portland Timbers'a karşı neden oynamak istediğini de şu sözleri ile söyledi.

" Her çocuk ailesi ile ya Disneyland'a gitmek ister ya da onlardan birşey almalarını ister. Ben insanlarla beraber yapabileceğim birşey istedim. Attığım 4 golden en güzeli de Will Johnson'ın bacak arasından attığım goldü. "

Will Johnson, Atticus'un en sevdiği futbolcu. Maçın gollerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.


Kansere atacağın gol de Timbers'a karşı attığın ve takımının kazanmasını sağlayan gol gibi olsun Atticus.

0 yorum:

Yorum Gönder