Dünyada Haftanın En İyi 5 Taraftarı Beşiktaş Taraftarı Listede

Yazan: YNWA8 29 Mart 2013 Cuma 0 yorum
Dünyadaki tüm taraftarların organizasyonlarını an ve an takip eden Ultras World sitesi bu hafta Beşiktaş taraftarı da 110. yıl kutlaması sebebiyle haftanın en iyi beş taraftarı arasında üçüncü sırada yer almış. Diğer takımlar ve neden listede yer aldıklarının açıklamaları;

Top 5 - Ultras Of The Week 18/03-24/03-2013

5) Kıbrıs - İsviçre : Omonia Ultras grubu kapıları kırıp stada girdi. Avrupa ekonomisini protesto ettiler. Kıbrıs taraftarının stada girişi zaten yasaklanmıştı.

4) Dynamo Dresden - FC Koln : Bundesliga II'de oynamalarına rağmen ve takım küme düşme hattında bulunmasına rağmen taraftarın stadı böyle muhteşem bir hale getirmesi haftanın taraftarlarından olmalarını hakediyor.

3) Beşiktaş - Kasımpaşa : Maçın taraftar için hiç önemi yoktu. Beşiktaş'ın kuruluş yılı olan 1903 yılının şerefine 19.03.2013 saat 19:03'de video İnönü stadının tüm ihtişamını sunuyor bize.

2) Mannheim - Karlsruher : Stadyum neredeyse yanıyordu. Stada lastik sokmuşlar sanki. Simsiyah dumanlar arasında taraftarlar bizim de alışık olduğumuz şekilde organize bir şekilde zıplamaya başlıyorlar.

1) Hırvatistan - Sırbistan : Milli takım deyip geçmeyiz diyen bir taraftara ve milliyetçi duygulara sahip Hırvatistan halkı. Yapılan koreografi zaten bunu anlatıyor. Haftanın taraftarı kendileri.



0 yorum:

Yorum Gönder