Mourinho PSG'nin Barcelona'yı Yenmesi İçin Kaset Gönderdi

Yazan: YNWA8 30 Mart 2013 Cumartesi 0 yorum

Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi tarihinde ikinci kez yarı finale kalmayı hedefliyor. Ama bunun için Barcelona'yı devirmeleri gerekiyor. Fransız spor gazetesi tarafından yayınlanan habere göre L'Equipe, Jose Mourinho'nun PSG'ye, Barcelona'ya karşı aldıkları son iki zaferin düzenlenmiş halde kasetlerini gönderdiğini yazdı. Hem de detaylı istatistikler içeren iki kaset. Fransız gazetesinin sayfasında yazan yazıdan bir kısım;

"Leonardo, Nasser al - Khelaifi ve Carlo Ancelotti ile çok iyi arkadaş olan Jose Mourinho, Barça'nın oyunlarındaki açıkları detaylı bir şekilde kendilerine anlatıyor. O, nerde nasıl konuşacağını çok iyi biliyor. Çünkü kendisi, son sekiz El Clasico'nun sadece bir tanesini kaybetti."

İspanyol gazetesi AS gazetesinin haberine göre de Jose'nin asistanı Aitor Karanka bu durumu tek kelime ile açıkladı. "Saçmalık!"

Şu an söylenti olarak kalan bu haber belki de birkaç gün sonra PSG - Barcelona maçlarında Ancelotti'nin alacağı zafer ile kesinlik kazanabilir. Belki de Jose'nin, Madrid taraftarı ile arasının kötü olması yüzünden Fransa'da bir takımın başına geçmek için planlanan bir adım da olabilir.




0 yorum:

Yorum Gönder